15 sep 2021

Seminar over onderzeeboten

Onze partner Saab Kockums nodigt media, financiële analisten en investeerders graag uit voor het jaarlijkse onderzeeboot-seminar op 28 september 2021

Richard Keulen
1 MIN

Onze partner Saab Kockums nodigt media, financiële analisten en investeerders graag uit voor het jaarlijkse onderzeeboot-seminar op 28 september 2021. Ook jij kunt deelnemen aan dit online seminar, om meer te weten te komen over de activiteiten rond de bouw van onderzeeboten door Saab.

Het seminar wordt gehost door Lars Tossman, Senior Vice President Saab-Kockums. Doel van het seminar is om de kennis over Saab’s onderwatercapaciteiten, de ontwikkeling en de productie van onderzeeërs te vergroten. Daarnaast wordt een update gegeven van de huidige programma’s.

  • Deelnemers: Lars Tossman (Senior Vice President Saab Kockums), Hein van Ameijden (Directeur van Damen Naval), Andy Keough (Managing Director Saab Australië)

  • Moderator: Amanda Wollstad

  • Tijd: dinsdag 28 september 2021 om 09.30 – 10.30 CET

  • Het seminar zal live worden uitgezonden op: https://saab-seminar.creo.se/210928

Zowel de presentatie als de webcast zullen worden gepubliceerd op de website van Saab en op deze website, voor wie de livestream heeft gemist.